Rezervujte si u nás termín na meranie znaku

Rezervácia

Žiadne produkty v košíku.

Vyhľadávanie

LINDBERG

Diskrétna dokonalosť.

Všetko, čo robíme, je ponorené do dánskej dizajnérskej tradície diskrétnosti, klasickej elegancie a starostlivo zváženej jednoduchosti. Dizajny LINDBERG získali desiatky prestížnych ocenení za dizajn.

 
Inžinierske úspechy.
Patentované technické inovácie spoločnosti LINDBERG, spolu s starostlivo navrhnutými a prepracovanými detailmi spôsobili revolúciu v moderných okuliaroch. Odstránili sme všetko, čo nie je nevyhnutné - vrátane všetkých skrutiek, nitov a zvarov. To znamená, že rámy LINDBERG sú neuveriteľne silné a flexibilné - napriek tomu patria medzi najľahšie a najpohodlnejšie na svete.
 

Rámy LINDBERG nie sú ako žiadne iné. Trváme na jedinečnej zmesi nekompromisnej pozornosti venovanej detailom, patentovaným technológiám a individuálnemu remeselnému spracovaniu, aby sme dosiahli pozoruhodný vizuálny efekt.

Umenie materiálov.
Dizajny spoločnosti LINDBERG obsahujú materiály pochádzajúce zo zodpovedných zdrojov vybrané pre nadčasovú eleganciu, mimoriadnu pevnosť a výrazný vizuálny efekt. Medzi tieto exkluzívne materiály patrí titán, acetát, zlato, platina a diamanty - a niektoré modely spoločnosti LINDBERG sú k dispozícii aj v pútavom prírodnom buffalo horn.
 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Adresa prevádzky

OpticLab
Nám. SNP 19
811 02 Bratislava

Fakturačné údaje

MOFO SK s.r.o.
IČO: 500 48902
IČ DPH: SK2120162880

Kontakty

eshop@ocnyoptik.sk
+421 911 595 747

Sociálne siete

Všeobecné obchodné podmienky a ochrana osobných údajov
cartmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram